Fit op Freed - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Fit op Freed

Door Ellen Eijzenga

jan 26

FIT OP FREED

Op vrijdag 5 februari start er weer een nieuwe serie van 10 weken ‘Fit op Freed’. ‘Fit op Freed’ is de combinatie van bewegen voor ouderen, met na afloop het gezamenlijk eten van een warme maaltijd. Er zijn al weer een aantal amateurkoks uit het dorp bereid gevonden, om een warme maaltijd te koken voor deze groep mensen.
Het beweeggedeelte zal weer, net als de afgelopen herfst , worden verzorgd door Boukje Dijkman. Zij gaat de lessen cognitieve fitness weer verzorgen. Cognitieve fitness kun je zien als gymnastiek voor lichaam en geest.

Er hebben zich al weer heel wat deelnemers opgegeven. Wanneer u denkt; dit zou ook best goed en leuk voor mij kunnen zijn, schroom dan niet om u op te geven. Wanneer u zich op wilt geven, of meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met Ellen Eijzenga van Fysiotherapie Eijzenga (te. Nr. 0518-461638) of met Marloes Nicolai van Palet (tel. nr. 06-51026736).

Ook wanneer u het leuk vindt om eenmalig voor een groep van ± 25 mensen te koken, dan kunt u zich bij bovenstaande personen opgeven.

‘FIT OP FREED’ GEZOND EN LEKKER !!!!!