Fysiotherapie nodig in 2015 ??? - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Fysiotherapie nodig in 2015 ???

Door Ellen Eijzenga

dec 29

Fysiotherapie nodig in 2015?
Kijk kritisch naar uw aanvullende zorgverzekering

Jaarlijks gaan bijna drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut helpt hen te herstellen, klachten zo veel mogelijk te verminderen of er zo goed mogelijk mee om te gaan. Aan deze zorg zijn natuurlijk kosten verbonden. Kosten waarvoor men zich kan verzekeren. Deze maand ontvangen consumenten hun polisvoorstel voor 2015. Fysiotherapeut Jelle Eijzenga, adviseert mensen kritisch te zijn en de komende tijd grondig naar de aanvullende polis te kijken als ze niet onverwacht voor hoge ziektekosten willen komen te staan.

Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering (wel in de basis: fysiotherapie bij jongeren tot 18 jaar, urine incontinentie en een aantal aandoeningen, die staan op de zogenoemde chronische lijst). Heel veel Nederlanders hebben dan ook een aanvullend pakket voor fysiotherapie nodig.

Aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering dekt het risico op hoge zorgkosten, tegen een relatief lage premie.  Zonder medische selectie. Voor de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico. Kijk uw aanvullende verzekering goed na.

Op www.fysiotherapie2015.nl vindt u alle informatie over fysiotherapie en verzekeren.