Goede voornemens ??? Start nu met bedrijfsfitness met hoge kortingen - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Goede voornemens ??? Start nu met bedrijfsfitness met hoge kortingen

Door Ellen Eijzenga

jan 20
Prijsuitreiking

Bedrijfsfitness Nederland 

Praktijk Jelle Eijzenga is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Met ingang van 1-1-2015 vervangt de werkkostenregeling (WKR) definitief het oude keuzeregime voor vrije vergoedingen en verstrekkingen. De mogelijkheid om bedrijfsfitness aan te bieden volgens het cafetariamodel blijft bestaan. Er zijn zelfs minder regels aan verbonden; zo mag binnen de WKR een ongelimiteerd aantal bedrijfsfitnesslocaties worden aangeboden!

Forfaitaire ruimte

Een werkgever mag onder de WKR tot 1,2% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen, zoals bedrijfsfitness. Door de fiscaalvrije abonnementskosten vervolgens uit te ruilen met het brutosalaris van de medewerkers blijft de regeling voor de werkgever geheel kostenneutraal.

Dankzij het maatwerk zijn er ook in geval van een beperkte forfaitaire ruimte mogelijkheden om het Nationaal Bedrijfsfitness Plan aan te bieden. Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren!

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkge- versbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedri

Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever?
Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland te Heerenveen. Bel: 0513 – 633 111

www.bedrijfsfitnessnederland.nl