HET RELAAS VAN DE A’S (11) SC Berlikum - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

HET RELAAS VAN DE A’S (11) SC Berlikum

Door Ellen Eijzenga

okt 25

ZUUR

Vanmiddag om klokslag 12.00 uur stond op het tweede veld de thuiswedstrijd van de A’s  tegen Wykels Hallum gepland. Zowel de spelers als de staf van de A’s zijn er reuze trots op dat onze keeper Michael mee mocht als keeper met het eerste. De grote baas Ton Hartman had Michael nodig, omdat al zijn keepers geblesseerd waren. Fantastisch Michael dat je de nul hebt weten te houden. Ton heeft nog geen contact gezocht met ons, maar hij zal vast vertellen, dat mede dankzij jou de wedstrijd tegen Rottevalle werd gewonnen.Ik weet overigens niet of jouw afspraak met vlaggenist Jos ook geldt als je de nul houdt bij het eerste. Jos trakteert nl. iedere keer Michael op een frikandel, als hij de nul houdt.

De wedstrijd tegen Wykels was een botsing van speelstijlen. Het verzorgde opbouwspel van onze A’s versus het ‘lange-halen-gauw-thuis-voetbal’ van Wykels. De wedstrijd werd daardoor een gelijk opgaande strijd, welke bij rust een 1-0 voorsprong kende voor de A’s.

Na rust verzuimden onze mannen hun kansen te verzilveren, twee keer op de lat, en drie keer alleen voor de keeper.

En dan weet je, dat die lange ballen een keer over de verdediging heen kunnen vallen, waardoor een tegenstander alleen voor de keeper komt te staan.

Het was vreselijk zuur dat dit in de 94ste minuut nog gebeurde. Eigenlijk was dit gelijkspel te danken aan de scheidsrechter Douwe, die blessuretijd bij moest tellen omdat hij zelf vanwege een blessure behandeld moest worden.

Was Douwe niet geblesseerd geraakt dan was er nooit een 94ste minuut gekomen!!! Gelukkig twitterde Douwe direct na afloop van de wedstrijd al. Hij wilde graag vermeld worden in het Relaas van de Scheids van de A’s.  Douwe, dinsdag is er weer een inloopspreekuur, maar als je zo lang niet kunt wachten, dan weet je dat ik al een aanbod het veld  in heb  geschreeuwd.

Volgende week is de uitwedstrijd tegen DTD. De mannen kunnen niet wachten tot volgende week, om deze zure smaak van het gelijkspel weg te spoelen

Ps. we staan nog steeds op een mooie 3e plaats !