HET RELAAS VAN DE AAS 2.4 Jistrum/Noordbergum A1 / Sc Berlikum A1 12 september 2015 - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

HET RELAAS VAN DE AAS 2.4 Jistrum/Noordbergum A1 / Sc Berlikum A1 12 september 2015

Door Ellen Eijzenga

sep 12

CRYPTISCH

Vandaag stond er voor de AAS een uitwedstrijd op het programma tegen de combinatie van Jistrum/Noordbergum. Je ziet het steeds vaker dat voetbalverenigingen combinaties moeten vormen om nog een A-elftal op de been te brengen. Dan zijn wij in Berltsum dus nog in gelukkige omstandigheden. Een reis naar de oostkant van de provincie betekent een reis naar de Wâlden. Dan weet je er komt passie, en het mes tussen de tanden, of zoals ze in de Wâlden zeggen: “Het knyft tusken de tosken en yn de bûse”.

De tegenstander stapte bij wijze van spreken zo van de klompen in de voetbalschoenen om te voetballen. Onze AAS zijn ondertussen heel wat gewend, en kunnen onder alle omstandigheden goed voetballen. Ik ben helaas zelf vandaag verhinderd geweest, maar ik heb me laten vertellen dat het een hele regelmatige 1-7 overwinning is geworden, met een aantal leuke doelpunten, waaronder een vrije trap vanaf 40 meter.

Het lijkt er op dit moment op dat onze AAS duidelijk mee gaan doen voor het kampioenschap. Vanmiddag had ik nog even een gesprekje met Jouke Tuinstra, en hij vertelde dat er misschien nog wel wat in het vat zit. Dit klinkt heel cryptisch en dat is het ook, EN DAAROM GAAN WE NOG MAAR NIET OP DE ZAKEN VOORUITLOPEN, MAAR HOUD DE KOMENDE WEEK DE VERSCHILLENDE WEBSITES EN FACEBOOKPAGINA’S IN DE GATEN. WANNEER ER WAT GEBEURT DAN HOUDEN WIJ JULLIE OP DE HOOGTE VIA ONZE MEDIA.