LEKKER IN JE VEL (nu voor ‘huisvrouwen’ en kinderen) - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

LEKKER IN JE VEL (nu voor ‘huisvrouwen’ en kinderen)

Door Ellen Eijzenga

dec 07

‘Lekker in je vel’ is een beweegprogramma wat sinds september 2013 wekelijks wordt georganiseerd door fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga in de gymnastiekzaal van de Brede School.

Iedere dinsdagavond om 18.30 uur en donderdagochtend om 9.00 uur kun je samen met andere dorpsgenoten bewegen en sporten. Plezier en ontspanning staan voorop. Beide groepen zijn bedoeld voor 55-plussers. Iedereen die zin heeft mag gerust een keer een proefles meedoen. De beweegprogramma’s zijn ook uitermate geschikt voor mensen die lichte  lichamelijke problemen hebben. Te denken valt aan hart- en longproblematiek. De programma’s kunnen afgestemd worden op deze doelgroepen. Iedereen kan op zijn eigen individuele (conditie) niveau meedoen

We willen nu ook gaan starten met een aantal andere doelgroepen. Het blijkt dat er ook vraag is naar deze beweegprogramma’s voor mensen die nog wat jonger zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om overdag een ‘huisvrouwen’-groep te starten, of ’s avonds nog een extra groep. We denken hierbij aan 40-plussers.

Daarnaast is het ook mogelijk om speciaal voor kinderen met motorische problemen of gedragsproblemen speciale beweegprogramma’s aan te bieden.

Alle programma’s en lessen worden verzorgd door ervaren bewegingstherapeuten, welke HBO afgeronde studies hebben gevolgd.

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u voor verdere informatie contact opnemen met Ellen Eijzenga (tel. Nr.: 0518-461638)

U bent van harte welkom!!