MOBIEL OP MOANDEI start in Dronryp. Geef u nu op !!!! - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

MOBIEL OP MOANDEI start in Dronryp. Geef u nu op !!!!

Door Ellen Eijzenga

nov 12

Sinds een aantal jaren werken Palet en fysiotherapie praktijk Jelle Eijzenga samen op het gebied van het aanbieden van bijzondere beweegprogramma’s voor ouderen.
Bewegen voor ouderen is momenteel ene veelbesproken thema. Samen hebben wij daarom een uniek concept ontwikkeld, waarbij samenzijn, sociale contacten, bewegen en gezamenlijk eten voor ouderen op een dag worden samengevoegd.

Dit concept vindt, onder de naam “FIT OP FREED” al voor het tweede jaar plaats in Berltsum, en is daar bijzonder succesvol.
Vanaf maandag 4 januari 2016 willen wij daarom ook graag starten met dit concept in Dronryp. Aangezien het op maandag plaats zal vinden, kunt u begrijpen dat wij voor de naam “MOBIEL OP MOANDEI” hebben gekozen.

Dagindeling.
10.00 uur. Gezamenlijk koffiedrinken
10.30 uur. Valpreventie programma ‘In Balans”
11.30 uur. Samenzijn
12.00 uur. Gezamenlijke warme maaltijd.
13.15 uur. Einde

“MOBIEL OP MOANDEI” bestaat uit 10 bijeenkomsten, en zal plaatsvinden in Drenningahof. De kosten bedragen € 8,50 per persoon per keer.

Wij zijn op zoek naar ouderen in ons dorp die mee willen doen aan “MOBIEL OP MOANDEI”.
Ook zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om eenmalig voor deze groep (ca. 20 personen) een warme maaltijd te koken.
Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die ons tijdens deze dagen willen helpen, met koffieschenken, tafel dekken, afwassen en dergelijke.

Voor meer informatie:
http://www.veiligheid.nl
http://valpreventie.veiligheid.nl

Wanneer u meer informatie wilt, of wanneer u zich op wil geven kunt u bellen met Ellen Eijzenga (tel. nr. 0518-461638)
MOBIEL OP MOANDEI……..GEZOND EN LEKKER.