Relaas van de AAS Las Ketchup aankondiging flessenactie dinsdag 3 januari SC Berlikum SPAREN DUS - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Relaas van de AAS Las Ketchup aankondiging flessenactie dinsdag 3 januari SC Berlikum SPAREN DUS

Door Ellen Eijzenga

dec 04

Aankondigingen sponsoracties voor de trip van JO19-1!

LAS KETCHUP (de ketchupsong)

Zoals jullie ondertussen natuurlijk allemaal al weten, gaan de AAS volgend jaar met de Pasen de grens over richting Bayern in Duitsland voor een internationaal toernooi. Onze mannen proberen via acties geld in te zamelen voor dit toernooi.

De eerste actie vond een aantal weken geleden plaats. Jeffrey Draaisma onze oud eerste elftal speler, die dit jaar furore maakt in het eerste van Zeerobben, is vertegenwoordiger voor Oliehoorn, jullie weten wel, het bedrijf van de sauzen. Als geen ander weet Jeffrey dat Duitsland het land van Blut-, Brat- und Leverwursten is. En wat is er lekkerder dan een heerlijke saus van Oliehoorn erbij. Mayonaise en currysaus werd door onze mannen in no time verkocht. Dankzij de gulle sponsoring van Oliehoorn kwam het bedrag geheel ten goede aan de trip naar Duitsland. Er is ook afgesproken met het bestuur dat een gedeelte van de opbrengst in de totale jeugdopleiding zal worden gestopt.

De komende maanden staan er nog een aantal acties op stapel, zoals een draaiend rad tijdens de nieuwjaarsreceptie en een flessenactie (dinsdag 3 januari 2017)  door het dorp. Wij hopen dat jullie allemaal meehelpen. Dus spaar alvast de lege flessen/kratten op en dan komen de jongens van SC Berlikum JO19-1 deze op 3 januari ophalen!

De opbrengst is dus niet alleen bedoeld voor de trip naar Duitsland maar ook voor de stimulering van de gehele jeugdopleiding van SC Berlikum.