RELAAS VAN DE AAS (19) - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

RELAAS VAN DE AAS (19)

Door Ellen Eijzenga

jan 11

TOPTRANSFER

Het lijkt stil rond de A’s van SC Berlikum in deze voetballoze winterperiode; niets is echter minder waar. Zoals jullie weten gaat ieder jaar in de maand januari de transferwindow voor een maand open. Dit betekent dat er een maand lang transfers plaats mogen vinden. Ook de A’s hebben knalhard toegeslagen op de transfermarkt. Ze zijn er namelijk in geslaagd om met Patrick Nauta een van de grootste talenten van de regio voor de komende periode vast te leggen. Hoeveel geld er met deze deal gepaard is gegaan, wordt echter angstvallig stilgehouden.

In goed overleg met de trainers is besloten om, in ieder geval de komende twee maanden, Patrick op maandag mee te laten trainen met de A’s, en op donderdag met de eerste selectie. Oefenwedstrijden en officiële wedstrijden zal Patrick in deze periode met de A’s spelen. Daarna zal worden geëvalueerd, hoe de rest van het seizoen er uit zal gaan zien.

Zoals jullie weten heeft Patrick de afgelopen anderhalf jaar veel blessureleed gekend, waardoor zijn zich stormachtig ontwikkelende voetbal carrière, even in de parkeerstand kwam te staan. De komende periode zal worden gebruikt om de fysieke gesteldheid weer optimaal te krijgen. Door te trainen met zijn eigen leeftijdsgenoten, hopen we dat Patrick  zijn carrière, weer snel in de stroomversnelling komt.

De trainersstaf en de spelers van de A’s zijn in ieder geval heel erg blij met deze zeer welkome aanvulling. Voor de A’s is er in de tweede seizoenshelft nog veel te winnen. We staan op een keurige derde plaats in de competitie, en hebben de blik duidelijk naar boven gericht. Daarnaast zijn onze mannen ook doorgedrongen tot de laatste zestien van het bekertoernooi.