SALVERDA LOGOPEDIE opent haar deuren in Berlikum - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

SALVERDA LOGOPEDIE opent haar deuren in Berlikum

Door Ellen Eijzenga

sep 12

Per 1 augustus jongstleden zijn de logopedisten van Salverda Logopedie een samenwerking gestart met Eijzenga Fysiotherapie. U kunt vanaf heden aan de Prommehôf 3 in Berlikum terecht voor logopedie bij logopediste Margriet Wiersma.

Salverda Logopedie heeft tevens een vestiging in het gezondheidscentrum te Heeg en een hoofdvestiging in Wommels. Vanaf het najaar van 2017 kunnen inwoners uit Dronrijp e.o. tevens terecht voor logopedie in de dependance van Eijzenga Fysiotherapie aan it Roer 8 in Dronrijp.

U kunt terecht bij Salverda Logopedie bij problemen op gebied van de stem, spraak, taal, het gehoor, het slikken en de mondmotoriek. Behandeling vindt in het fries of nederlands plaats en kan waar nodig aan huis gegeven worden. Jong en oud zijn welkom!

De praktijk werkt zonder wachtlijst en voldoet aan de kwaliteitsnormen binnen de logopedie. Indien u even wilt kennismaken, kunt u langskomen op ons vrijblijvend inloopspreekuur.

Salverda Logopedie heeft contracten met alle zorgverzekeraars en logopedie wordt vergoed via uw basisverzekering.

Naast all-round logopedie kunt u ook terecht voor gespecialiseerde zorg bij ons.

Onze specialisaties zijn o.a.:

  • Stemstoornissen
  • Spraakproblemen
  • Oromyofunctionele therapie ( therapie waarbij afwijkende mondgewoonten worden afgeleerd en de mondmotoriek wordt getraind)
  • Spraakproblemen bij een schisis ( lip-/kaak-/ gehemeltespleet)
  • Preverbale logopedie ( logopedie bij eet-/drinkproblemen bij zeer jonge kinderen)

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en kijken graag samen met u hoe logopedie voor u kan werken. Onze praktijken zijn kindvriendelijk ingericht en plezier in de logopedie staat voorop! Met u als volwassene werken we met een eigen benadering, elke behandeling is steeds weer maatwerk.

Even kennismaken? Kom naar ons gratis inloopspreekuur voor vrijblijvend advies en meer informatie of bezoek onze website!  http://www.salverdalogopedie.nl/