SINT BEZOEKT OOK FIT OP FREED! - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

SINT BEZOEKT OOK FIT OP FREED!

Door Ellen Eijzenga

dec 07

Op 5 december heeft de goede Sint het altijd razend druk. Omdat hij toch toevallig op de basisschool in Berltsum moest zijn, vond hij ook nog even tijd om ‘Fit op Freed’  te bezoeken.

Wij waren natuurlijk enorm vereerd met zijn bezoek. De Sint had al twee Pieten naar ons toegestuurd, om te kijken wat dat nu precies inhield, dat ‘Fit op Freed’.

Hij had gehoord dat dit om valpreventie ging, en ook de Sint moet soms halsbrekende oefeningen uitvoeren. Misschien zou deze cursus ook wat voor hem zijn. Er waren voor deze bijzondere gelegenheid speciale Pietenoefeningen bedacht.

Omdat alle cursisten zijn geslaagd, kregen zij uit handen van de Sint het speciale Pietendiploma, wat hoort bij de afsluiting van deze cursus. De Sint had voor deze gelegenheid twee speciale PIO-Pieten (Pieten in opleiding) meegestuurd. Het waren de pedagogiek-Piet en de verpleegkundige-Piet, heel toepasselijk voor deze bijeenkomst. De Sint sprak in dichtvorm alle deelnemers persoonlijk toe, en hij bedankte alle vrijwilligers, die hebben meegeholpen aan het slagen van deze bijeenkomsten.

Daarnaast werden alle vrijwilligers nog bedankt door de heer Meijer, een van de deelnemers aan ‘Fit op Freed’.

Ook kunnen we jullie vertellen dat er een vervolg komt van ‘Fit op Freed’. Vanaf 23 januari 2015 zal er opnieuw een cyclus van 10 vrijdagen starten. Het is een combinatie van valpreventie, gezellig samenzijn en een heerlijke gezamenlijke  maaltijd, verzorgd door vrijwilligers uit het dorp.

Iedereen die zin heeft om mee te doen, kan zich vanaf nu opgeven bij Marloes Nicolai (PALET) (tel. Nr:  06-51026736) of bij Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga (tel. Nr.: 0518-461638)