WANDELT U MET ONS MEE ? - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

WANDELT U MET ONS MEE ?

Door Ellen Eijzenga

mei 25

Wandelen is leuk, gezond en voor iedereen. Daarom organiseert De Friesland samen met de KWBN en andere partners het programma WandelFit Noord.

Onder begeleiding van een ervaren wandeltrainer gaat u, op uw eigen niveau, op pad in de mooie natuur van Friesland, Groningen of Drenthe. Dus of u nu graag nieuwe routes in uw omgeving wilt ontdekken. Of juist wilt starten met wandelen om u fitter te voelen of nieuwe contacten op te doen, samen maken we wandelen nog leuker.

Profiteer van uw zorgverzekering bij De Friesland Omdat u verzekerd bent bij De Friesland ontvangt u de volgende voordelen: € 5,- korting op het WandelFit Noord programma  Gratis kennismakingslidmaatschap van It Fryske Gea, het Drentse Landschap of het Groninger Landschap* 50% korting op deelname diverse wandelevenementen

U ontvangt het KWBN magazine en wekelijks wandeltips per e-mail Gratis tekenpas

* Geldt alleen voor niet-leden van de betrokken natuurorganisaties.

Meld u aan voor WandelFit Noord en ervaar zelf hoe fijn en veelzijdig wandelen is. Het inschrijfformulier en meer informatie over de trainingen, kosten en waar en wanneer ze plaatsvinden, vindt u op defriesland.nl/wandelfit.

In onze praktijk starten we op donderdag 1 juni met het programma wandelfit.

Gedurende 12 weken is dit elke donderdag om 16.00 uur.

We starten vanuit onze praktijk olv Anna Hester Slob-van Dijk

Meld u aan op www.defriesland.nl/wandelfit