Zomertrainingen Sc. Berlikum - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Zomertrainingen Sc. Berlikum

Door rj8

mei 09

Onze praktijk is sinds twee jaar op een succesvolle manier gestart met preventieprogramma’s voor kaatsers in de periode tussen twee seizoenen in. Wij hebben nu ook preventieprogramma’s ontwikkeld speciaal voor voetballers.

Het doel van deze programma’s is om de lenigheid, kracht, snelheid, stabiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren, zodat de kans op blessures tijdens het seizoen kleiner worden. Het trainingsprogramma sluit ook ideaal aan bij de voorbereidingsperiode van het nieuwe seizoen.

Deze speciale trainingen zijn o.a. bedoeld voor A-junioren en jongere senioren die fysiek nog sterker moeten worden, en voor eerste selectiespelers die met een zekere regelmaat blessures hebben, of willen voorkomen dat ze blessures krijgen. Het gaat dus om een groep gemotiveerde spelers welke in de maanden juni/juli gedurende 8 weken, met een frequentie van twee keer per week op een inspirerende en motiverende manier willen werken aan hun eigen vaardigheden onder leiding van twee van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Deze preventietrainingen sluiten aan bij de preventieprogramma’s van de KNVB en de FIFA.
Het gaat om veldtrainingen welke gegeven zullen worden op het kunstgrasveld van Sportclub Berlikum te Berlikum.

De kosten voor deze trainingen zijn 5,00 per keer.

Je kan je opgeven bij je trainer, Ton of Hendrik.