Andries Veenstra (1991) werkzaam bij Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Andries Veenstra

Andries Veenstra

Mijn naam is Andries Veenstra (22-08-1991) ik ben geboren en getogen in Hallum. Na het behalen van mijn middelbare schooldiploma, heb ik tijdens mijn studie Fysiotherapie 3 jaar in Groningen gewoond. Sinds dit jaar woon ik in Leeuwarden.

Na mijn afstuderen in 2015 heb ik een kleine 2 jaar bij Bakker Training en Therapie/in een andere praktijk werkzaam geweest. Hier heb ik me veel bezig gehouden met individuele behandeling en het begeleiden van medische oefengroepen.

In deze periode heb ik me op verschillende gebieden verdiept onder andere in Beweegprogramma’s, Mulligan Concept, Medical Taping Concept, de Rugtriatlon en de schouderbasis en schouderplus cursus. In de toekomst hoop ik me nog verder te ontwikkelen door middel van een master.

In beweging zijn is ook jezelf ontwikkelen

Specialisaties

Beweegprogramma’s
Mulligan Concept
Medical Taping Concept
Rugtriatlon
Schouderbasis en schouderplus cursus

Privé

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten, fitness of voetballen en heel soms een blokje hardlopen. Verder houd ik ervan om leuke dingen te gaan doen met vrienden, dit kan variëren tussen een avondje ouderwetse bordspellen of een hapje eten noem maar op.