Anna-Hester Slob-van Dijk - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Anna-Hester Slob-van Dijk

Anna-Hester Slob-van Dijk

Mijn naam is Anna Hester Slob-van Dijk.
Ik ben getrouwd met Wouter en samen hebben we een zoon en een dochter. We wonen in het prachtige Friesland met de meest schone lucht van Nederland.

Duurzaam bewegen

Binnen de praktijk van Jelle Eijzenga richt ik mij als groene wandelfysiotherapeut graag op het stimuleren van een duurzame manier van bewegen.

Het wordt steeds belangrijker dat mensen langer zelfstandig blijven wonen. Bij het bestrijden en behandelen van de welvaartsziekten is gezond leven en dus ook bewegen cruciaal. Voorbeelden van deze ziekten zijn diabetes 2, hart- en vaatziekten, chronische vermoeidheid, burn-out en reumatische aandoeningen. Bewegen speelt ook een belangrijke rol tijdens en na het behandelen van kanker.

Quote Anna-Hester

Waar

Mijn werk doe ik vanuit de praktijk maar ook aan huis of in de directe omgeving van de patiënt.
Het werk bestaat o.a. uit een intake, beweegprogramma’s en –oefeningen, ondersteuning in het revalidatieproces en advisering (veiligheid in en om huis, lifestyle coaching).

Voor wie

De doelgroep bestaat niet alleen uit ouderen en mensen met een beperking van het bewegingsapparaat, patiënten van alle leeftijden zijn welkom om weer in beweging te komen en te blijven.