Ellen Eijzenga - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Ellen Eijzenga

Ellen Eijzenga

Mijn naam is Ellen Eijzenga (28-01-1965), geboren en getogen Berltsumer, en getrouwd met Jelle. We hebben twee kinderen, Elske (1994) en Ruben (1998).Na mijn administratieve opleiding heb ik eerst 12 jaar als directie secretaresse gewerkt, op de Marnixschool (chr. L.E.A.O.) en Prinses Marijkeschool (chr. L.H.N.O.) en door een fusie van het christelijk onderwijs werd de naam veranderd in Christelijke Scholengemeenschap Comenius te Leeuwarden.

Na de geboorte van onze dochter ben ik hiermee gestopt, omdat ik vanaf 1991 ook de financiële administratie van onze praktijk deed. Door de steeds verdere uitbreiding van onze praktijk, en het moederschap, was de combinatie met een volledige baan als directie secretaresse op school niet meer mogelijk.

Quote van Ellen

Contactpersoon

Door de veranderingen binnen de fysiotherapie zijn mijn werkzaamheden de afgelopen 25 jaar sterk veranderd.
Niet alleen de financiële administratie, maar ook de eerste (telefonische) contacten met patiënten lopen altijd zoveel mogelijk via mij.
Wanneer u de praktijk belt zult u dus meestal in eerste instantie informatie over afspraken, behandelmogelijkheden, gebruik van de fitnessruimte, verkoop van braces e.d. via mij krijgen.

Vrijwilligerswerk

Daarnaast onderhoud ik de contacten met de leveranciers van de verschillende fysiotherapeutische materialen en apparatuur.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan vrijwilligerswerk.
Ik heb een aantal bestuursfuncties bekleed bij plaatselijke (sport)verenigingen.
Ik ben al een aantal jaren coördinator van het Prinses Beatrix spierfonds in Berltsum