Jelmer Sijtsma - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Jelmer Sijtsma

Jelmer Sijtsma

Hallo, mijn naam is Jelmer Sijtsma (29-03-1977) en ben opgegroeid in Veenwouden. Ik woon samen met mijn vriendin Froukje, ons zoontje Marin en onze hond Boris in Goutum.

Na mijn opleiding als fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd als master manueel therapeut. Deze opleiding volgde ik aan het SOMT in Amersfoort.

Tijdens mijn behandeling benader ik klachten van mensen vanuit een holistische benadering.
Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder Runningtherapie, Dry Needling, COPD, Mulligan concept en rugtriathlon.

‘Take care of your body. It’s the only place you have to live in!’

Specialisaties

Runningtherapie is het inzetten van een ‘rustige’ duurloop ten behoeve van mensen met verschillende klachten, ook zeer geschikt voor mensen met psychische klachten. Als u hierover vragen heeft, of u wilt onder begeleiding gaan hardlopen dan kunt u via de praktijk contact met mij opnemen.

Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van mensen met COPD (en COPD gerelateerde) klachten. Dit kan o.a. door middel van het inzetten van een beweegprogramma. Dit om op een actieve manier mensen te ondersteunen in het dagelijkse leven.​

Privé

In mijn vrije tijd sport ik graag, op dit moment vind ik heerlijk een aantal keer per week te Crossfitten. Daarnaast loop ik af en toe hard en wandelen we veel met onze hond Boris. Maar de beste manier om in conditie te blijven is tegenwoordig om achter mijn actieve zoontje aan te rennen.

1x in de 2 weken (dinsdagavond v.a. 1900 uur) ben ik te vinden bij Crossfit Honest voor een gratis inloopspreekuur. Hier kunnen de Crossfitters terecht voor advies bij blessures.