Naomi Sirag en Ina Elving

damesa-1-660-265-100.jpg

U kunt bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen met betrekking tot bekkenfysiotherapie

Naomi Sirag

In 1995 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd in Groningen. Tot 2007 heb ik gewerkt als algemeen fysiotherapeut in verschillende particuliere praktijken. In deze jaren ben ik me meer gaan verdiepen in de problematiek rond het bekken en heb ik verschillende cursussen gedaan op het gebied van rugklachten en het bekkenbodemgebied. Sinds 2007 heb ik me totaal gericht op de behandeling van patiënten met bekken en bekkenbodemproblematiek. Inmiddels ben ik Master in de Bekkenfysiotherapie en als gevolg daarvan werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Het mooie aan ons vak vind ik dat het een heel dynamische, uitdagende en zeer boeiende richting is binnen de fysiotherapie.

Belangrijk voor de bekkenfysiotherapie is om een veilige, vertrouwde behandelomgeving te creëren. Samen met de cliënten/patiënten streef ik naar een verbetering van de kwaliteit van leven, die door de klachten in bekken- en bekkenbodemgebied afgenomen is.

De afgelopen jaren is mijn interesse zich vooral gaan richten op de gynaecologische klachten en de seksuele problematiek. Ik heb onderzoek gedaan naar de toepassing van echografie binnen de bekkenfysiotherapie.

 

Ina Elving

In 1987 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 1993 ben ik me gaan specialiseren in de bekkenfysiotherapie. De ontwikkeling gaat nog steeds verder en dat vind ik ook het mooie aan het vak.

Het vraagt niet alleen technische vaardigheden, maar ook om een vertrouwelijke benadering.

Mijn specifieke interesse is de ontlastingsproblematiek en de bekkenbodemproblematiek bij mannen alsmede de kinderbekkenfysiotherapie, na de opleiding tot bekkenfysiotherapeut heb ik nog een specifieke opleiding gevolgd voor het kinderbekken.

Ik merk in de praktijk dat mensen vaak lang met klachten rondlopen waardoor een behandeling langer duurt dan noodzakelijk is of zelfs een operatie nodig is. Voor de toekomst zou ik graag meer de bekkenproblematiek in een eerder stadium willen behandelen.

Sinds 2011 is er een netwerk opgericht voor kinderbekkenfysiotherapeuten. Ik heb zitting in het bestuur van de landelijke commissie.

Sinds januari 2012 heb ik een eigen praktijk voorheen was ik mede-eigenaar van Spectrum Leeuwarden. Ik heb het deel bekkenfysiotherapie eruit gehaald om me volledig hierop te richten samen met Wilma Veenstra en Naomi Sirag, hier is Bekkenpuls uit ontstaan.

Big register:

Ina 69033550904     /     Naomi 19044663304

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties