Jelmer Sijtsma

Jelmer Sijtsma Jelmer Sijtsma

Hallo, mijn naam is Jelmer Sijtsma, ik ben geboren op 29 maart 1977 en ik ben opgegroeid in Veenwouden. Ik woon samen met mijn vriendin Froukje, zoontje Marin en onze hond Boris in Goutum.

Na mijn opleiding als fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd als master manueel therapeut. Deze opleiding volgde ik aan het SOMT in Amersfoort.

Tijdens mijn behandeling benader ik de klachten van mensen vanuit een holistische benadering. Door deze manier van benadering probeer ik me niet alleen te beperken tot de specifieke klacht alleen, maar ook naar de mens in zijn totaliteit te kijken. Wij zijn als mens een eenheid: zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel. Het is belangrijk dat al deze factoren in balans zijn, voor een optimale balans. Is die balans aanwezig dan zitten we lekker in ons vel!

jelmer@eijzenga.nl

Wij zijn als mens een eenheid: zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Specialisaties

Op het gebied van zelfontwikkeling heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder Runningtherapie, Dry Needling, COPD, Mulligan concept, rugtriathlon en onlangs Mindfulness voor fysiotherapeuten.

Privé

Naast mijn werk ben ik graag sportief en actief bezig. Om mijn conditie op peil te houden volg ik een paar keer per week een Crossfit les bij crossfit Honest te Leeuwarden. Voor onze nieuwe locatie in Goutum organiseer ik een sportspreekuur voor de leden van Bodyshape en Reseth.

BIG-register: 19913019204    

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties