Marcel Boontjes

Marcel Boontjes.jpg

Ik ben Marcel Boontjes, geboren op 30 januari 1988 in Leeuwarden. Sinds 2017 ben ik gediplomeerd sportmasseur en lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

Ik heb als sportverzorger/sportmasseur gewerkt bij de voetbalvereniging C.S.V. de Leeuwarder Zwaluwen. Daarnaast ben ik werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden op de operatiekamer (OK) en de hartkatheterisatiekamer (HCK).
Naast het masseren en het verzorgen heb ik mijn kennis uitgebreid met medical taping en blessurepreventie. In samenwerking met de fysiotherapeuten en personal trainer gaan we ervoor zorgen dat jij lichamelijk vitaal wordt en blijft.
Een sportmassage zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt bevorderd, de afvoer van afvalstoffen sneller verloopt, de spiervermoeidheid wordt bestreden en het herstelproces wordt versneld. Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Ook voor niet-sporters kan een sportmassage goed zijn. Denk aan rug-, nek- en schouderklachten die worden veroorzaakt door een verkeerde houding of stress.

Samen met mijn vriendin woon ik in Leeuwarden. Om fit te blijven en mijn conditie op peil te houden ben ik regelmatig aan het hardlopen en wielrennen. In mijn jeugd heb ik altijd gevoetbald.

marcel@eijzenga.nl

Welke sport je ook beoefent, je wilt altijd zo fit mogelijk starten. Via sportmassage en verzorging kan ik je daarbij helpen.

Werktijden

  • Maandag       19.00 - 21.30 uur     locatie Berltsum
  • Donderdag    18.30 - 22.00 uur     locatie Berltsum/Minnertsga
  • Vrijdag           13.00 - 18.00 uur     locatie Goutum
  • Zaterdag        op aanvraag