Registerpodoloog Harrie Moerings - Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Registerpodoloog Harrie Moerings

Registerpodoloog Harrie Moerings

Onze voeten vormen letterlijk en figuurlijk de basis van ons gaan en staan. Iedere dag weer zijn er duizenden belasting momenten van de voet. De voet is in staat zich aan te passen aan de belasting die we vragen en ook aan de omstandigheden waaronder we ze belasten.

Door omstandigheden kan het zijn dat onze voeten de belasting niet meer aankunnen. Er treedt pijn op, vermoeidheid, prikkelingen, tintelingen. Dit kan zijn tijdens sporten, wandelen of tijdens onze dagelijkse belasting.

Op dat moment is het raadzaam om (register)podoloog Harrie Moerings te bezoeken.

Vanuit mijn ervaring als fysiotherapeut, manueeltherapeut en registerpodoloog ben ik bij uitstek geschikt om te bepalen wat de oorzaak van uw klacht is.

Om de oorzaak van uw klachten te achterhalen plan ik een uur in voor het eerste consult. Naast verschillende metingen en afdrukken van uw voet, maak ik ook een video-opname van uw looppatroon, zodat we samen kunnen zien wat er gebeurd als uw voet belast wordt.

Kijk ook op www.podozorg-berlikum.nl voor meer informatie.

Onze voeten vormen letterlijk en figuurlijk de basis van ons gaan en staan

Podotherapeutische steunzool

De oplossing zal vaak liggen in een combinatie van behandelvormen. Met een podotherapeutische steunzool kan ik de voet ondersteunen waar hij dat nodig heeft en ontlasten op de plekken die overbelast zijn. Daarnaast zult u ook altijd oefeningen meekrijgen om uw voeten in goede conditie te brengen en te houden. Soms zijn oefeningen genoeg om uw klachten te verhelpen.

Niet alleen voor voetklachten

Mijn behandeling is niet alleen succesvol bij voetklachten (hielpijn, hielspoor, doorgezakte voeten, pijn of standsveranderingen van de voet en/of de tenen), ook knie-, heup- en rugklachten reageren vaak heel goed op mijn gecombineerde behandeling.

Ik verheug mij er op u te ontmoeten in de praktijk van Jelle Eijzenga om samen de oorzaak te achterhalen van uw voet(gerelateerde) klachten.