Lezingen in onze praktijk

42919998_921827548006052_7052876585443000320_n.jpg

Regelmatig organiseren wij goed bezochte lezingen in onze praktijk.

Rutger Bennink Preventie adviseur

De beste houding is de volgende houding

Rutger Bennink van De Friesland Zorgverzekeraar gaf februari 2019 een inspirerende lezing in onze praktijk over gezond gedrag als vaardigheid. Wil je gezond gedrag vertonen moet je eerst kennis vergaren, vervolgens zelfkennis en dan komt de leerervaring - het aanpassen van je gedrag via kleine veranderingen - vanzelf. 

Opvallend aspect is dat Nederlanders de 'koning zitten' van Europa zijn. Nederlanders zitten dagelijks gemiddeld 8,7 uur per dag. Daarom hebben de deelnemers een gedeelte van de lezing staand bijgewoond. Rutger zijn advies: maak zelf een nieuw ontwerp van een actieve, gezonde werkdag. 

 

Dr. Bas de Hartog

Lezing orthopedisch chirurg Bas de Hartog (MCL)

November 2018 gaf Bas de Hartog, die werkt als orthopedisch chirurg in de vakgroep van het MCL, een lezing in onze praktijk. De Hartog houdt zich in zijn werk vooral bezig met het behandelen van pathologie in en rond de knie.

De lezing van dr. Bas de Hartog was voor de vele kaatsers en voetballers bij uitstek geschikt om van een specialist te vernemen hoe te handelen bij knie- en schouderletsel. Het verhaal van De Hartog is toegesneden op de goedwillende geïnteresseerde. Naast de knieproblematiek besteedde De Hartog ook aandacht aan schouderproblemen en hoe hier mee om te gaan.

 

Wout Zijlstra

Sterkste man Wout Zijlstra gaf in oktober 2018 een dijk van een lezing in onze praktijk.

Geboeid luisterden de ongeveer 50 aanwezigen, waaronder veel spelers en enkele sponsoren van SC Berlikum, naar het verhaal van Wout Zijlstra. Over zijn liefde voor de Highland Games, over zijn voeding, het leveren van topprestaties en blessureleed. De twee uren vlogen voorbij, en natuurlijk was er het ludieke einde: het verscheuren van de Gouden Gids, niet horizontaal (makkie), maar verticaal (ook een makkie). 

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties