Specialisaties

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut richt zich met zijn behandeling op het bewegend functioneren van de mens, d.w.z. dat in principe alle stoornissen aan het bewegingsapparaat behandeld kunnen worden.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Manuele therapie is een erkende specialisatie binnen de fysiotherapie. De manueel therapeut is een master opleiding. Een manueeltherapeut is gespecialiseerd in het mobiliseren (‘losmaken’) van gewrichten.

Manuele therapie

Sportspecifieke training

Heb je regelmatig last van blessures tijdens het sporten of wil je je sportprestaties verbeteren? Wij helpen je graag!

Sportspecifieke training

Sportfysiotherapie specialisatie

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die geheel gericht is op sporters. Bijvoorbeeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen door de sport, of voor mensen die zich voorbereiden op een sportprestatie en het ontstaan van blessures willen voorkomen.

Meer over sportfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is een erkende specialisatie binnen de fysiotherapie, die zich richt op problemen in het gehele gebied van lage rug en bekken, buik en bekkenbodem. Het gaat daarbij niet alleen om vrouwen, maar ook om mannen en kinderen, ongeacht leeftijd.

Bekkenfysiotherapie

Meer weten of een afspraak maken?

Ben u geïnteresseerd in één van onze specialisaties of heeft u nog vragen over een behandeling? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag met betrekking tot uw specifieke situatie.

Neem contact op