Specialisaties

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut richt zich met zijn behandeling op het bewegend functioneren van de mens, d.w.z. dat in principe alle stoornissen aan het bewegingsapparaat behandeld kunnen worden.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Manuele therapie is een erkende specialisatie binnen de fysiotherapie. De manueel therapeut is een master opleiding. Een manueeltherapeut is gespecialiseerd in het mobiliseren (‘losmaken’) van gewrichten.

Manuele therapie

Sportspecifieke training

Heb je regelmatig last van blessures tijdens het sporten of wil je je sportprestaties verbeteren? Wij helpen je graag!

Sportspecifieke training

Medische verzorging voetbalverenigingen

Ook in het seizoen 2022/2023 is Fysio Eijzenga weer verantwoordelijk voor de medische zorg bij de voetbalverenigingen van Sportclub Berlikum en V.V. Minnertsga. Alle spelers van de eerste en tweede selectie en de dames kunnen voor een consult of behandeling terecht bij onze fysiotherapeuten.

Medische verzorging voetbalverenigingen

Fitkids

Fitkids is een fitness- en oefenprogramma opgezet door Stichting Fitkids voor kinderen van zes tot achttien jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De kinderen trainen en bewegen gedurende een half jaar tot een jaar onder begeleiding van een (kinder)fysiotherapeut.

Fitkids

Sportfysiotherapie specialisatie

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die geheel gericht is op sporters. Bijvoorbeeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen door de sport, of voor mensen die zich voorbereiden op een sportprestatie en het ontstaan van blessures willen voorkomen.

Meer over sportfysiotherapie

Echografie

Echografie is een onderzoeksmethode met behulp van geluidsgolven. Het is een manier om inwendige organen, spieren, pezen en andere weke delen op een foto zichtbaar te maken.

Echografie

Meer weten of een afspraak maken?

Ben u geïnteresseerd in één van onze specialisaties of heeft u nog vragen over een behandeling? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag met betrekking tot uw specifieke situatie.

Neem contact op