Beweegprogramma 55+ lekker in je vel

‘Beweeg je fit’ is een speciaal ontwikkeld beweegprogramma voor de doelgroep 55 jaar en ouder, wat is opgestart door fysiotherapie praktijk Jelle Eijzenga.

Het programma is ontstaan vanuit de wens van een aantal 55 plussers om (meer) te bewegen, welke hier een gestructureerde en bewegende vorm voor zochten. Met dit beweegprogramma, gegeven in de gymzaal, is hier gehoor aan gegeven.

De inhoud van het programma bestaat voornamelijk uit bewegingsgerichte activiteiten, gerelateerd aan een reguliere sport. Per les worden er meerdere eenvoudige oefeningen gedaan vanuit een bepaalde tak van sport, bijvoorbeeld korfbal, volleybal, badminton, basketbal, slagbal etc.

Meedoen is het belangrijkste

Als gediplomeerde lesgever pas ik de activiteiten waar nodig aan, zodat ieder op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen. Meedoen is het belangrijkste. Daarnaast zorg ik voor het nodige plezier, uitdaging en afwisseling in de lessen.

Beweeg je fit is in september 2013 als pilot van start gegaan. Langzaam groeide het aantal deelnemers tot een groep van 12 personen. Deze groep bestaat uit mannen en vrouwen en deelname aan de groep is vrijwillig. De motivatie van de huidige deelnemers is hoog. Conditieverbetering, plezier maken, sociale contacten en ontspanning door inspanning zijn hierbij voornaamste doelen.

Vraag/bel de praktijk voor meer informatie en meld u aan voor een gratis proefles!

Aanmelden voor onze sport- en beweegprogramma's?

Wanneer u geïnteresseerd bent voor deelname aan een beweegprogramma, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag met betrekking tot uw specifieke situatie.

Neem contact op