Floor van den Brandt

Ik ben Floor van den Brandt en bewegingswetenschapper. Meten is weten waar we kunnen verbeteren.

Ik kom uit Brabant en verhuisde op mijn 16e naar Heerenveen waar ik 12 prachtige topsportjaren heb gehad als langebaanschaatsster op Thialf. Op mijn favoriete afstand, de 500 meter, heb ik aan World Cups en wereldkampioenschappen over de hele wereld mee mogen doen. Dit combineerde ik met mijn studie bewegingswetenschappen en de master Sport-Science in Groningen. Ook begeleid ik sc Heerenveen vrouwen als performance coach naar betere voetbal prestaties in de eredivisie.

Sinds juni 2021 ben ik te vinden in de Team Eijzenga Fitness waar ik u graag help met gezond, functioneel en met plezier te bewegen. Op de Prommehof kunt u mij vinden voor de Health Check, hoe gezond bent u?

Iedereen in beweging brengen, daar ga ik voor!

Privé

In de zomer peddel ik graag op mijn SUP over de Friese wateren. In de winter sta ik ook graag op het water, maar dan natuurlijk op bevroren water met mijn schaatsen aan!

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties