Bedrijfsfitnessplan

fitnish-media-789232-unsplash.jpg Bedrijfsfitnessplan

Praktijk Jelle Eijzenga is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

Met ingang van 1-1-2015 vervangt de werkkostenregeling (WKR) definitief het oude keuzeregime voor vrije vergoedingen en verstrekkingen. De mogelijkheid om bedrijfsfitness aan te bieden volgens het cafetariamodel blijft bestaan. Er zijn zelfs minder regels aan verbonden; zo mag binnen de WKR een ongelimiteerd aantal bedrijfsfitnesslocaties worden aangeboden!

Forfaitaire ruimte

Een werkgever mag onder de WKR tot 1,2% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen, zoals bedrijfsfitness. Door de fiscaalvrije abonnementskosten vervolgens uit te ruilen met het brutosalaris van de medewerkers blijft de regeling voor de werkgever geheel kostenneutraal.

Dankzij het maatwerk zijn er ook in geval van een beperkte forfaitaire ruimte mogelijkheden om het Nationaal Bedrijfsfitness Plan aan te bieden. Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren!

Aanmelden voor onze sport- en beweegprogramma's?

Wanneer u geïnteresseerd bent voor deelname aan een beweegprogramma, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag met betrekking tot uw specifieke situatie.

Neem contact op