Grietje van der Sluis, diëtist

2 1.jpg

Grietje van der Sluis, voedings- & dieetadvies is een praktijk met drie diëtisten. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen met betrekking tot voeding.

Dit kan gaan over voeding bij overgewicht of ziekte, maar ook voor praktische tips voor lekker eten, feestjes of uit eten gaan. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het lezen van etiketten, het aanbod in de supermarkt of het eten bij emoties.

Naast de individuele begeleiding zijn er ook groepscursussen mogelijk en werk ik nauw samen met de fysiotherapeuten van Jelle Eijzenga. Ieder mens is uniek, dus de begeleiding, tips en adviezen ook! De adviezen zullen aangepast worden op uw wensen, behoeften en mogelijkheden.

Vanaf 1 januari 2017 werk ik samen met Jelle Eijzenga Fysiotherapie en kunt u bij ons terecht op de locaties in Berlikum, Dronrijp en Tzummarum. Daarnaast hebben wij ook spreekuur in Winsum, Wommels, Mantgum en Harlingen.

Kijk voor meer informatie op www.grietjevandersluis.nl of neem gerust contact op via 06-11419998, info@grietjevandersluis.nl.

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties