Grietje van der Sluis - diëtist

2 1.jpg

Grietje van der Sluis, voedings- & dieetadvies is een praktijk met drie diëtisten. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen met betrekking tot voeding.

Even voorstellen :

GRIETJE, DINEKE & HINKE

Binnen de praktijk werken drie diëtisten, Grietje van der Sluis, Dineke Jongsma & Hinke Meinema. Allen afgestudeerd als diëtist en voedingskundige. Wanneer we samen aan de slag gaan, willen we ervoor zorgen dat we een doel bepalen en daar naar toe werken op een manier die bij u past .Ieder mens is uniek en daarom is ieder behandelplan ook uniek!

De titel "diëtist" is beschermd. Dit betekent dat deze titel alleen gebruikt mag worden wanneer de opleiding Voeding en Diëtetiek met succes is afgerond. Om mijn kwaliteit te blijven waarborgen, staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en volgen wij regelmatig bijscholingen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Ieder mens is uniek, dus de begeleiding, tips en adviezen ook! De adviezen zullen aangepast worden op uw wensen, behoeften en mogelijkheden!

Dit kan gaan over voeding bij overgewicht of ziekte, maar ook voor praktische tips voor lekker eten, feestjes of uit eten gaan. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het lezen van etiketten, het aanbod in de supermarkt of het eten bij emoties.

Naast de individuele begeleiding zijn er ook groepscursussen mogelijk en werken wij nauw samen met de fysiotherapeuten van Jelle Eijzenga. Ieder mens is uniek, dus de begeleiding, tips en adviezen ook! De adviezen zullen aangepast worden op uw wensen, behoeften en mogelijkheden.

Vanaf 1 januari 2017 werken  wij samen met Jelle Eijzenga Fysiotherapie en kunt u bij ons terecht op de locaties in Berlikum, Dronryp en Tzummarum. Daarnaast hebben wij ook spreekuur in Winsum, Wommels, Mantgum en Harlingen.

Kijk voor meer informatie op http://www.grietjevandersluis.nl of neem gerust contact op via 06-11419998 of via info@grietjevandersluis.nl

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties