Kinderfysiotherapie behandeling

image00001.jpeg Anita Siebring – Kinderfysiotherapeut (BIG-nummer: 79913830204)

Vanaf september 2021 is kinderfysiotherapeut Anita Siebring op donderdag aanwezig in de praktijk van Jelle Eijzenga in Berlikum.

Kinderfysiotherapie richt zich op kinderen tot 18 jaar met motorische ontwikkelingsproblemen en groei gerelateerde klachten.

Hierbij kun je denken aan een voorkeurshouding bij baby’s, een vertraagde motorische ontwikkeling, veel struikelen/vallen, schrijfproblemen, bewegingsangst, het naar binnen lopen met 1 of 2 voeten, en coördineren van een activiteit bij het klimmen, klauteren, evenwicht of de balvaardigheid.

In deze samenwerking kan de behandeling voor kinderen in de fysiotherapiepraktijk aan de Prommehof 3 gedaan worden, maar ook in de sporthal Koartlan 6.

Een eerste voorbeeld van de samenwerking is het opzetten van MOVE, kom in beweging! MOVE is een multidisciplinair beweegprogramma waarbij een kind en zijn of haar ouders begeleiding en adviezen krijgen in geval van overgewicht. In het programma werken kinderfysiotherapeut, kinderdiëtiste en GGD pedagoog samen. Ook zijn de buurtsportcoach van BV Sport en de schoolarts nauw betrokken.

Optimale behandeling en begeleiding

Team Eijzenga en FysioStiens zijn praktijken die net dat stapje meer willen doen voor de optimale behandeling en begeleiding. We starten met enthousiasme aan deze samenwerking en bieden zo de beste begeleiding voor kinderen in de regio Berlikum.

Meer weten of een afspraak maken?

Ben u geïnteresseerd in één van onze specialisaties of heeft u nog vragen over een behandeling? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag met betrekking tot uw specifieke situatie.

Neem contact op