Programma’s

Beweegprogramma's

Het doel van meer bewegen is dat uw energieverbruik omhoog gaat. U hoeft geen topsporter te worden maar een minimale inspanning is al een belangrijke stap in de goede richting Ook met een aandoening of klacht is er meer mogelijk dan u denkt.

Sportprogramma's

Een (top)sporter heeft meer nodig dan alleen een behandeling bij blessures.
Wat is de oorzaak? Is het een acute blessure of is het overbelasting?

Programma's voor Gezond Leven

We hebben speciale programma’s ontwikkeld voor specifieke (oudere) doelgroepen.
Door middel van deze programma’s kunt u op een verantwoorde, gezellige en ontspannen manier aan beweging doen in groepsverband.

Nieuw!

Gezondheidscheck voor particulieren en bedrijven

Een gezondheidscheck laat zien hoe het met uw gezondheid is gesteld. U krijgt een persoonlijk adviesrapport, waarin richtlijnen staan om uw gezondheid te verbeteren.

Werknemers met een ongezonde leefstijl hebben een grotere kans op lichamelijke klachten. Het gevolg hiervan is dat de kans op verzuim wordt vergroot en de productiviteit wordt verlaagd. Een Preventief Medisch Onderzoek laat zien hoe het met de gezondheid van uw medewerkers is gesteld.

Het doel van meer bewegen

Het doel van meer bewegen is dat uw energieverbruik omhoog gaat. U hoeft geen topsporter te worden maar een minimale inspanning is al een belangrijke stap in de goede richting Ook met een aandoening of klacht is er meer mogelijk dan u denkt. Wij kunnen u daarin begeleiden en adviseren.​

Neem contact op

Voordelen van voldoende lichaamsbeweging

U voelt zich beter en energieker

En u hebt minder kans op overgewicht

Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie

En het verlaagt zowel de bloeddruk als het cholesterolgehalte

Uw spijsvertering wordt beter

Kans op verstopping en dikkedarmkanker nemen af

Aanmelden voor onze sport- en beweegprogramma's?

Wanneer u geïnteresseerd bent voor deelname aan een beweegprogramma, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag met betrekking tot uw specifieke situatie.

Neem contact op