Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Wanneer je naar de fysiotherapeut gaat, dan wil je graag verzekerd zijn van de meest optimale en kwalitatief beste zorg.

Alle fysiotherapiepraktijken die zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) voldoen aan deze hoogste kwaliteitseisen.

De grote landelijke zorgverzekeraars zoals Zilveren Kruis Achmea, waar ook De Friesland Zorgverzekeraar onderdeel van is, hebben in hun contracten met de fysiotherapeuten vastgelegd, dat lidmaatschap van SKF een van de voorwaarden is, waardoor de optimale kwaliteit van de zorg geborgd is.

Samen met het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), wordt momenteel gewerkt aan het ontwikkelen van een kwaliteitshuis, waarbij het lidmaatschap van SKF voor de hoogste kwaliteit staat.

Ieder jaar vindt er in de praktijk een audit plaats, waarin wordt gecontroleerd of je nog aan de hoogste eisen voldoet. Daarnaast nemen alle collega's binnen de praktijk deel aan intervisie bijeenkomsten, waarbij fysiotherapeutisch een casuïstiek probleem met collega's uit andere praktijken wordt besproken.

Op deze manier wordt de hoogste kwaliteit van de fysiotherapie geborgd, en blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties