Wilbert Wensink

Wilbert Wensink Wilbert Wensink

Mijn naam is Wilbert Wensink. Ik ben geboren op 9 januari 1969 in Aalten.

Ik heb mijn studie fysiotherapie in Enschede gevolgd, waar ik gewoond heb tot mei 2002. In die tijd was ik werkzaam in Schermbeck (Duitsland) in een praktijk voor fysiotherapie, in totaal 8½ jaar.

Van mei 2002 tot oktober 2002 was ik werkzaam in een praktijk in Leeuwarden en vanaf oktober 2002 werk in Berlikum in de praktijk van Jelle Eijzenga.

In juli 2008 heb ik de masteropleiding Manuele therapie aan het SOMT in Amersfoort afgerond en ben ik professional master manueel therapeut.

Sinds maart 2019 ben ik master extended scope therapeut, dit wil zeggen dat ik werkzaam kan zijn in de anderhalve lijnszorg, een plek tussen de fysiotherapeut en de huisarts/specialist in. Op deze manier kunnen wij patienten sneller en gerichter helpen of doorverwijzen.

wilbert@eijzenga.nl

Positief denken is de basis van herstel!

Specialisaties

Na de opleiding fysiotherapie heb ik mij verder gespecialiseerd in:

  • Master Extended scope therapie, afgerond in 2019
  • Professional master manueel therapeut, afgerond in 2008
  • Cure taping
  • Dry needling
  • Behandelen van kinderen met een hoogcervicale functiestoornis (HFS, voorheen KISS-syndroom)

Privé

Momenteel woon ik in Dokkum. Ik ben gelukkig getrouwd sinds september 2001 met Petra, ik ben de trotse vader van Anna (2004) en Femke (2006).

Mijn hobby’s zijn voetbal en andere sporten.

BIG-register: 49056416004      

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties