Heidi Salverda – van Veen - logopedist

Ik heb altijd een passie gehad voor het werken met mensen en in het bijzonder met kinderen. Spelenderwijs kun je kinderen zo ontzettend veel leren waar ze hun hele verdere leven wat aan kunnen hebben.

Een kindvriendelijke benadering en open sfeer vind ik heel belangrijk in mijn werk, net zo belangrijk als het contact met ouders, leerkrachten en zorgverleners. Iedereen motiveren het beste uit zichzelf te halen met het hoogst haalbare resultaat, daar ligt mijn kracht.

In mijn vrije tijd zing ik graag en dat heb ik van jongs af aan ook veel gedaan. Hierdoor heb ik veel affiniteit met alles rondom de adem en de stem. Vanuit mijn interesses en eigen ervaringen met de logopediste als kind zijnde, heb ik ervaren hoe belangrijk ‘communiceren‘ is. Jong of oud. Goed kunnen communiceren is de sleutel tot succes. Het geeft me elke dag weer voldoening dat ik daar met mijn cliënten aan mag werken’.

Ik ben aangesloten bij de Kwaliteitskring Stem Friesland en sta ingeschreven in Kwaliteitsregister Paramedici. Sinds 2019 ben ik lid van de deskundigheidsbevorderende commissie van Elann Groningen. Tevens ben ik preverbaal logopedist waarbij ik zeer jonge kinderen met eet -/ drinkproblemen begeleid.

Mijn specialisaties zijn:

  • Prelogopedie (eet- / drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen)
  • Oromyofunctionele therapie (OMFT, behandeling van afwijkende mondgewoonten)
  • Behandeling van stemproblemen (Lax Vox, Larynxmanipulatie, Complete Vocal Technique)
  • Behandeling van stotteren bij (jonge) kinderen
  • Behandeling van lees-/spellingsproblemen
  • Behandeling van kinderen met een schisis

Heidi Salverda – van Veen (1981) is getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. In 2003 is ze afgestudeerd als logopedist na een studie Logopedie op de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Na de nodige werkervaring nam ze in 2007 de praktijk in Wommels over. Sinds 2008 heeft Salverda Logopedie een vestiging in het gezondheidscentrum in Heeg. In 2017 breidde Heidi haar praktijk uit met vestigingen in IJlst, Wytgaard en Berlikum en Dronrijp. Sinds 1 januari 2021 nam ze de logopediepraktijk in Sint Nyk over. Samenwerken in de zorg is voor haar een verrijking in haar vak. Naast ( pre-verbaal) logopedist is ze kindercoach en trainer ‘Ik leer leren’-. Nieuwsgierig naar wat dat inhoudt? Neem contact op met Heidi.

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties