Lisanne Kroes

Sinds december ben ik werkzaam bij Salverda Logopedie. Tijdens mijn studie heb ik kennis en ervaring op mogen doen in de volwassenenrevalidatie bij Revalidatie Friesland en in een allround eerstelijns praktijk.

Bij Revalidatie Friesland ben ik tijdens mijn studie werkzaam geweest als logopedisch therapie assistent en na mijn studie heb ik hier een zwangerschapsverlof mogen vervangen als logopedist. In het revalidatiecentrum heb ik gewerkt met volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel, denk aan afasie, dysfagie, dysartrie, spraak-apraxie en cognitieve communicatie problematiek.  Dit werk geeft mij enorm veel voldoening.

Naast het werken met volwassenen vind ik het ook erg leuk om met kinderen te werken. Ik krijg energie van de verschillende doelgroepen die je op een dag ziet, geen dag is hetzelfde.
Daarnaast vind ik het belangrijk om samen met de cliënt (en de ouders en/of andere betrokkenen) een passende en prettige samenwerking te vinden om aan het doel te werken.

Mijn werkdagen zijn:

  • Op dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam op de hoofdlocatie in Wommels
  • Op woensdagmorgen werk ik in it Kleaster in Wytgaard
  • Op woensdagmiddagen en donderdag werk op de locatie in Berltsum ( Eijzenga Fysiotherapie).

U kunt mij bereiken op: 06 44 08 35 30
Of via de mail: lisanne@salverdalogopedie.nl

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties