Maaike Dijkstra - logopedist

image.jpg

Het werken aan verschillende hulpvragen en passende begeleiding bieden geeft mij voldoening en doe ik met veel plezier binnen Salverda Logopedie!

Tijdens de opleiding Logopedie heb ik ervaring opgedaan in verschillende eerstelijns praktijken en binnen de neurologie revalidatie voor volwassenen.

Tevens heb ik de Associate Degree Social Work afgerond en ben ik al vier jaar werkzaam in de jeugdzorg. Hier begeleid ik kinderen met (ernstige) gedragsproblemen.

Werken met kinderen met verschillende gedragsproblemen is iedere keer weer een uitdaging en een verrijking van kennis en ervaring, welke ik meeneem binnen de logopedische behandelingen om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes van het kind, daarbij aan te sluiten en op die manier passende begeleiding te kunnen bieden om op een effectieve manier aan de hulpvraag te werken.

Maaike (1999) spreekt zowel Fries als Nederlands. In juni 2023 is ze afgestudeerd als logopedist aan het Windesheim in Zwolle. De lokaties waar wij werken zijn Berltsum, Prommehof en Dronryp.

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties