Naomi Sirag bekkenfysiotherapie lokatie Berltsum

naomi2a (1).jpg

Bekkenfysiotherapie, een goed plan! Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Onze kennis en vaardigheden richten zich op problemen in het gehele gebied van bekken, buik, bekkenbodem en lage rug.

Naomi Sirag

In 1995 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd in Groningen. Tot 2007 heb ik gewerkt als algemeen fysiotherapeut in verschillende particuliere praktijken. In deze jaren ben ik me meer gaan verdiepen in de problematiek rond het bekken en heb ik verschillende cursussen gedaan op het gebied van rugklachten en het bekkenbodemgebied. Sinds 2007 heb ik me totaal gericht op de behandeling van patiënten met bekken en bekkenbodemproblematiek. Inmiddels ben ik Master in de Bekkenfysiotherapie en als gevolg daarvan werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Het mooie aan ons vak vind ik dat het een heel dynamische, uitdagende en zeer boeiende richting is binnen de fysiotherapie.

Belangrijk voor de bekkenfysiotherapie is om een veilige, vertrouwde behandelomgeving te creëren. Samen met de cliënten/patiënten streef ik naar een verbetering van de kwaliteit van leven, die door de klachten in bekken- en bekkenbodemgebied afgenomen is. De afgelopen jaren is mijn interesse zich vooral gaan richten op de gynaecologische klachten en de seksuele problematiek. Ik heb onderzoek gedaan naar de toepassing van echografie binnen de bekkenfysiotherapie.

Onze kennis en vaardigheden richten zich op problemen in het gehele gebied van bekken, buik, bekkenbodem en lage rug. Een ingewikkeld stuk van ons lichaam met veel verschillende spieren en een flink aantal functies. Er kunnen nogal wat oorzaken zijn waardoor er klachten ontstaan in deze regio. Denk hierbij aan operatie, bestraling, zwangerschap, overbelasting, trauma, overgang etc.......Iedereen kan te maken krijgen met problemen, bijvoorbeeld met plassen, ontlasting, pijn, seksualiteit etc.....

Meld je aan voor een bekkenfysiotherapeutisch consult. We geven een gericht en deskundig advies. 

Ben je bevallen en wil je weer gaan sporten / werken. Meld je aan voor een MOMMY check, waardoor je je werk en sport op een verantwoorde manier kunt hervatten.

Bekkenpuls heeft al meer dan 20 jaar ervaring in bekkenfysiotherapie.

info@bekkenpuls.nl   of http://bekkenpuls.nl

Big register: 19044663304

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties