Sportmassage

image00002.jpeg

Mijn naam is Ramona Lemstra. Ik ben geboren op 6 september 1988 in Harlingen.

Ik heb een studie in Heerenveen gevolgd (CIOS). Ik heb tijdens en na deze studie een aantal jaren gewerkt als fitnesstrainer en sportmasseuse. Daarnaast was ik RPM instructor en ook heb ik Runningclinics gegeven. Gedurende mijn sportieve carrière heb ik de opleiding HBO Rechten gedaan en nog een deel op de Open Universiteit gestudeerd. Ik heb na het behalen van mijn diploma de sportwereld vaarwel gezegd en 2 jaar ongeveer als juriste gewerkt.

Ik heb altijd al de ambitie gehad iets voor mezelf te beginnen. Op dit moment volg ik de POST HBO opleiding tot Leefstijlcoach, en ben ik samen met mijn zus mijn eigen onderneming aan het inrichten. Mijn doel is daarmee mensen te helpen die een Burn Out hebben, teveel stress en/of willen werken aan hun Leefstijl.

Ik ben op sportief gebied zelf actief geweest als voetbalster. Een aantal jaren heb ik voor de regio selectie Noord Nederland van de KNVB mogen spelen.

Bij Jelle zal ik actief zijn als sportmasseuse.

Aanwezig op :

Maandag van 18.30 - 21.00 uur lokatie Berltsum

Woensdag van 18.30 - 21.00 uur lokatie Berltsum

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties