Regina Bruinsma - huid- en oedeemtherapeut

DSC03313-2.jpg

Mijn naam is Regina Bruinsma, ik ben huid- en oedeemtherapeut. Sinds maart 2023 behandel ik op de woensdag in het prachtige gezondheidscentrum in Dronrijp. Je vindt mij in een van de behandelruimtes van Fysiotherapie Jelle Eijzenga.

Je kunt hier terecht voor al je vragen omtrent je huid(-aandoening), het laten weghalen van huidbultjes en vlekjes, acnetherapie, littekentherapie, oedeemtherapie enzovoorts.

Iets over mijzelf

“Ik bin in nuchtere Friezinne”, 32 jaar oud en woon samen met mijn man in Franeker. In 2014 ben ik als huidtherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Mijn werkervaring: Ik heb 2,5 jaar op de afdeling paramedie gewerkt Bij FBTO Zorgverzekering in Leeuwarden. Daarna heb ik 5,5 jaar als huidtherapeut gewerkt bij Van Schuppen in Sneek. Met daarnaast nog wat ervaring die ik heb gehaald uit mijn lange buitenlandreizen was ik klaar om voor mijzelf te beginnen. Ik ben mijn praktijk in februari 2023 gestart onder de naam Huidtherapie Franeker.

Heeft u een vraag aan mij? Of heeft u een huidkwaal waar van u denkt, wat is dit? En kan er iets aan gedaan worden? Neem dan vooral contact op!
Oant sjen! Tot ziens.

  • info@huidtherapiefraneker.nl
  • 06 – 23 19 61 35 (bereikbaar vanaf 2 maart, neem ik niet op? Dan bel ik terug 😉 Of stuur een berichtje via Whatsapp op dit nummer)
  • Facebook; huidtherapie Franeker
  • Instagram; huidtherapie_franeker
Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties