Sil van Kooten

Mijn naam is Sil van Kooten (19 jaar) ik woon in Sint Annaparochie, ben graag heel actief in de sportwereld.

Ik ben begonnen met sporten op mijn 8ste met voetbal wat ik tot de dag van vandaag speel bij sint Anna, ik ben vanaf mijn 16de begonnen met sporten in de sportschool.

Ook zit ik nu in mijn 3e jaar CIOS en beoefen via daar heel veel andere sporten zoals: raften, surfen, volleybal, handbal, basketbal, honkbal en onder andere alle onderdelen binnen de atletiek. Daarin is binnen de atletiek mijn favoriete onderdeel speerwerpen.

In mijn 3 jaar CIOS heb ik ook mijn massage, wellness en sauna diploma gehaald. waarbij ik ontspannings massage kan geven en ook mensen kan helpen met wat het beste voor je is als je de sauna gebruikt.

Mijn specialiteiten zijn mensen helpen in de fitness, en mensen te helpen met hun gezondheid en houdingen voor de optimale sportprestaties. Ik vind het belangrijk dat de fitness leuk en effectief moet zijn, want als je er plezier in hebt dan werk je ook harder tot je doel.

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties