Andries Veenstra

Andries Veenstra Andries Veenstra

Mijn naam is Andries Veenstra, ik ben geboren op 22 augustus 1991 en getogen in Hallum.

Na het behalen van mijn middelbareschooldiploma, heb ik tijdens mijn studie Fysiotherapie drie jaar in Groningen gewoond. Sinds 2018 woon ik in Leeuwarden.Na mijn afstuderen in 2015 heb ik een kleine twee jaar bij Bakker Training en Therapie gewerkt. Hier heb ik gewerkt met individuele behandelingen en het begeleiden van medische oefengroepen.

In deze periode heb ik me op verschillende gebieden verdiept onder andere in Beweegprogramma’s, Mulligan Concept, Medical Taping Concept, de Rugtriatlon en de schouderbasis en schouderplus cursus. Op dit moment volg ik de opleiding Orthopedische Geneeskunde voor de fysiotherapie. In de toekomst wil ik me nog verder ontwikkelen door middel van een master.

andries@eijzenga.nl

 

In beweging zijn is ook jezelf ontwikkelen

Specialisaties

  • Dry Needling
  • Mulligan Concept
  • Medical Taping Concept
  • Rugtriatlon
  • Schouderbasis en schouderplus cursus

Privé

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten, fitness of voetballen en heel soms een blokje hardlopen. Verder houd ik ervan om leuke dingen te gaan doen met vrienden, dit kan variëren van een avondje ouderwetse bordspellen tot een hapje eten.

BIG-registratie: 59920580304      

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties