Harrie Moerings

IMG_4455.JPG

Ik ben Harrie Moerings, geboren op 24 november 1967 in Gouda en sinds het jaar 2000 woonachtig in Leeuwarden.

Sinds 2015 ben ik als registerpodoloog vanuit mijn eigen praktijk Podozorg Berlikum werkzaam in de praktijk van Ellen en Jelle. Tussen 2018 en 2021 heb ik alleen als registerpodoloog gewerkt, maar ik ging de laatste tijd mijn werk als fysiotherapeut steeds meer missen. In 2022 heb ik de basisopleiding echografie afgerond.

Sinds 1991 ben ik al werkzaam als fysiotherapeut en manueeltherapeut, van 1991 tot 1999 in Zwitserland en daarna had ik tot 2017 een eigen praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Boornbergum. Doordat ik steeds meer interesse kreeg in de voet en alles wat daarmee samenhangt ben ik in 2013 gestart met de opleiding tot registerpodoloog.

Binnen onze praktijk ben ik de specialist op het gebied van voetklachten en alle klachten waarbij de stand van de voet van invloed zou kunnen zijn (dit kunnen ook knie-, heup of rugklachten zijn). Ik ga graag met u op zoek naar de ware oorzaak van uw klachten.

Iedere ochtend zwem ik een stukje in het (koude) water achter mijn huis in Camminghaburen en vertrek dan met frisse moed op mijn speedpedelec of in de auto naar Berltsum.

 

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties