Klaske Sikkes

IMG_4459.JPG

Ik ben Klaske Sikkes, woon in St Johannesga en ben geboren in 1993.

Ik werk als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Jelle Eijzenga! Hiervoor heb ik ruim 4,5 jaar in een praktijk in Noordwolde gewerkt waar ik begin 2016 mocht starten nadat ik mijn studie fysiotherapie in Groningen had afgerond. In de afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd voor medical taping en dry needling.

Door mijn sportachtergrond zal ik op woensdag werken als fysiotherapeut bij Team Eijzenga aan It Koartlân in Berltsum. Verder zal ik vooral werken aan de Prommehôf yn Berltsum en Dronryp, 36 uur in totaal.

 

Wanneer de klant tevreden is , dan ben ik het ook!

Specialisaties

  • Medical Taping
  • Dry Needling
  • Blood flow restriction training (afgerond in 2021)

Privé

Vanaf mijn 15e heb ik negen jaar lang in het eerste van VC Sneek gevolleybald. In die jaren hebben we ons Nederlands kampioen, beker- en supercup winnaar mogen noemen. Ook hebben we een aantal keer Europees gespeeld. Met dit fanatieke sporten ben ik 2,5 jaar geleden gestopt, maar ik volleybal nu nog steeds bij een gezellig team in Sint Nicolaasga! Als het weer het toelaat kun je me tegenwoordig ook vinden op het Tjeukemeer of IJsselmeer op een wakeboard.

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties