Sander Witvoet

Sander Witvoet

Mijn naam is Sander Witvoet, ik ben geboren op 3 februari 1988 en opgegroeid in Menaldum.

Na het behalen van mijn middelbare school diploma in Leeuwarden ben ik in 2006 verhuisd naar Groningen waar ik fysiotherapie ben gaan studeren. Op de roeivereniging Gyas heb ik mijn vriendin Leoni ontmoet waarmee ik sinds 2011 samenwoon in Leeuwarden.

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest in een particuliere praktijk in Leeuwarden heb ik in 2016 de overstap mogen maken naar Fysiotherapie Jelle Eijzenga.

sander@eijzenga.nl

Gezelligheid van de collega’s en grote variëteit aan klachten van patiënten maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Specialisaties

Binnen het vak fysiotherapie heb ik ervaring opgedaan met rugproblematiek (pijnpoli, neurologie, reumatologie), claudicatio (etalagebenen) en orthopedische revalidaties. In 2016 ben ik begonnen met de masteropleiding tot manueel therapeut waardoor ik mij meer en meer ben gaan verdiepen in wervelkolom gerelateerde klachten.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan als sportmasseur, dry needling, red cord en medical taping.

Privé

In mijn vrije tijd heb ik mij altijd veel bezig gehouden met sporten. Het kaatsen, schaatsen, fitness en hardlopen hebben in de afgelopen jaren steeds meer ruimte moeten maken voor crossfit, een fantastische maar zeer verslavende sport. Naast het werken, studeren en sporten proberen Leoni en ik zoveel mogelijk te reizen en veel van de wereld te zien.

BIG-registratie: 39914831104       

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties