Sander Witvoet

_XLA9817-2.jpg

Mijn naam is Sander Witvoet, ik ben geboren op 3 februari 1988 en opgegroeid in Menaldum.

Na het behalen van mijn middelbare school diploma in Leeuwarden ben ik in 2006 verhuisd naar Groningen waar ik fysiotherapie ben gaan studeren. Naast mijn studie ben ik gaan roeien bij Gyas, waar ik mijn vriendin Leoni heb ontmoet. In 2011 zijn we verhuisd naar Leeuwarden waar ik tot 2016 heb gewerkt in een particuliere praktijk. Na 5 jaar heb ik de overstap mogen maken naar Fysiotherapie Jelle Eijzenga.

De gezelligheid van de collega’s en grote variëteit aan klachten en patiënten maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

sander@eijzenga.nl

Gezelligheid van de collega’s en grote variëteit aan klachten van patiënten maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Specialisaties

Tijdens mijn werkzaamheden in Leeuwarden heb ik veel ervaring opgedaan met wervelkolom gerelateerde klachten, ik werkte veelal op verwijzing vanuit neurologie, reumatologie, orthopedie en de pijnpoli. In 2019 heb ik mijn Master in de manuele therapie succesvol afgerond waarmee ik mij verder heb kunnen ontwikkelen in de wervelkolom en overige klachten.

Naast manuele therapie heb ik verschillende cursussen gedaan als: sportmassage, dry needling, shockwave, red cord en medical taping. Eind 2020 hoop ik de opleiding echografie af te ronden.

Privé

In mijn vrije tijd heb ik mij altijd veel bezig gehouden met sporten. Het kaatsen, schaatsen, fitness en hardlopen hebben in de afgelopen jaren steeds meer ruimte moeten maken voor crossfit, een fantastische maar zeer verslavende sport. Naast het werken, studeren en sporten hebben Leoni en ik de grote passie om te reizen en hebben we de afgelopen jaren de mooiste plekken op aarde mogen bezoeken. In januari 2020 is onze dochter Elin geboren, een nieuw tijdperk maar zeker fantastisch!

BIG-registratie: 39914831104       

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Een vak voor elk fysiek ongemak

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma's tot sportspecifieke conditietesten.

Onze specialisaties