PhysiApp: meer contact met onze patiënten en jij met ons!

Onze praktijk, werkt met een online coachingsprogramma Physitrack om de gezondheid van onze patiënten te verbeteren.

Patiënten met blessures, pijnklachten, aandoeningen of patiënten die revalideren bieden wij ondersteuning door telefonische consulten, videoconsulten en oefenschema’s in te zetten via Physitrack. Dat is een oefenprogramma en beeldbellen in één.

Over Physitrack: ‘Physitrack is een digitaal gezondheidsplatform dat wereldwijd door meer dan 21.000 zorgverleners en 700,000+ patiënten gebruikt wordt. Het bedrijf maakt het mogelijk voor zorgprofessionals oefeningen en voorlichting digitaal voor te schrijven aan de patiënt, resultaten te meten en op afstand te communiceren met patiënten via beveiligde videogesprekken en berichten. Physitrack is onderdeel van een selecte groep eHealth oplossingen die onderdeel uitmaken van het wereldwijde Apple Mobility Partner Program.’
*Bron: Physitrack (persbericht)

De coronapandemie heeft de ontwikkelingen binnen de zorg in een stroomversnelling gebracht. Apps en smartphones maken meer onderdeel uit van ons dagelijks leven en wij als fysiotherapiepraktijk zien hierdoor een gecombineerde zorg tussen fysiek en digitaal als vanzelfsprekendheid. Met Physitrack en de bijbehorende PhysiApp kunnen wij onze patiënten online extra begeleiden, ondersteunen en behandelen.

Meer contact met elkaar

In PhysiApp is voor iedere patiënt een persoonlijk behandelplan met oefeningen beschikbaar als aanvulling van hun behandeltraject. In de app staan oefeningen, informatie en bieden wij de mogelijkheid om op elk moment te communiceren met de fysiotherapeut.

Lukt een oefening niet? Of wil je een andere oefening?
Dan is er een mogelijkheid om te chatten met de fysiotherapeut en hoeft er niet gewacht te worden tot de volgende afspraak!

Met de PhysiApp kunnen fysiotherapeuten en patiënten zelf, inzien of de oefeningen gevolgd zijn en de resultaten hiervan bekijken.

Dit zorgt ervoor dat patiënten bewust worden van hun eigen bewegingsritme, wij op afstand kunnen monitoren en de effectiviteit van de bewegingstherapie verhoogd wordt.

Download hieronder de instructies.

Meer weten of een afspraak maken?

Ben u geïnteresseerd in één van onze specialisaties of heeft u nog vragen over een behandeling? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag met betrekking tot uw specifieke situatie.

Neem contact op