Nieuwe website online

Geplaatst op 16 april 2019

aaaas.jpg

Nieuwe website Fysio Eijzenga

 

Deze week is onze nieuwe website online. Kijk gerust eens rond op www.eijzenga.nl. Op een overzichtelijke manier tref je vijf kopjes aan met daaronder veel informatie: over ons, specialisaties, programma’s, nieuws en contact.

Om deze grote slag te maken hebben we de afgelopen tijd als Fysio Eijzenga nauw samengewerkt met het internetdesignbedrijf Add Noise uit Leeuwarden (https://www.addnoise.nl).

Steeds meer worden websites op een mobiel apparaat bezocht. Onze nieuwe website is responsive voor een optimale weergave op desktop, tablet en telefoon. Een groot voordeel van responsive is dat je maar eenmaal een website hoeft te vullen en dat deze direct goed getoond wordt op alle apparaten.

Ellen Eijzenga was projectleider van het project. Ellen is meer dan tevreden met de nieuwe website: ‘Wy wolle mei de tiid meigean. Foar de nije webside ha wy in projektteam gearstelle mei Hylke Bruinsma en Peter Boomsma. De website is net allinnich foar de besikers hiel tagonklik, mar ek foar ús hiel handich om der nije ynformaasje op te setten. Wy binne op kursus west by Add Noise en tinke dat wy wol wer in pear jier foarút kinne. Us spesjalisaasjes, lokaasjes en gearwurkingspartners binne no noch maklikler te finen.’

Terug naar overzicht