Fysio Eijzenga bordsponsor v.v Tzummarum

Geplaatst op 13 augustus 2019

Sinds begin van dit jaar is FysioEijzenga bordsponsor van VVTzummarum. We dragen graag bij aan de leefbaarheid in onze dorpen, sport is daar een belangrijk onderdeel van. We zijn ook bordsponsor van VVDronrijp en SCBerlikum.

Sinds april 2017 heeft Fysio Eijzenga een dependance geopend in Zorgcomplex Nij Bethanië van Zorgcentrum het Bildt in Tzummarum.

In deze vestiging worden alle behandelingen fysiotherapie gegeven, maar kunt u ook terecht voor sportfysiotherapie, manuele therapie en bekkentherapie. We hebben in deze dependance ook de beschikking over een oefenruimte zodat wij u een geheel revalidatie traject kunnen aanbieden in Tzummarum.

Wilt u een afspraak maken? Bel gerust met 0518 46 16 38

Terug naar overzicht