Eijzenga werkt samen met ....

Geplaatst op 11 september 2019

Salverda Logopodie

De spieren die in ons lichaam zitten, gebruiken we iedere dag. Niet alleen om te kunnen lopen, maar ook om te kunnen spreken, slikken en ademhalen.

Dat voelt heel normaal, maar wat nou als dat allemaal niet vanzelf gaat? Dat je niet uit je woorden komt in gesprek met een ander, je je steeds verslikt in je eten of drinken, je last heb van je stem, chronische hoest hebt of problemen met de ademhaling? Al die klachten kunnen je gedurende de dag behoorlijk belemmeren.

Logopedie helpt!
Salverda Logopedie biedt naast algemene logopedie ook gespecialiseerde logopedische zorg, onder andere Oromyofunctionele therapie, Preverbale logopedie, Stemtherapie en Spraaktherapie voor kinderen met een schisis. Vrijwel altijd 100% vergoeding en indien nodig behandeling aan huis mogelijk

Onze logopedist Margriet Wiersma is iedere woensdag- en donderdagmiddag in de praktijk van Jelle Eijzenga aanwezig.

Als allround logopedist werkt ze zowel met kinderen als ouderen met uiteenlopende klachten. Ze volgde de studie logopedie aan de Hanzehogeschool in Groningen en deed werkervaring op in het ziekenhuis en speciaal onderwijs. Om zichzelf als logopedist te blijven ontwikkelen volgt ze naast haar werk bij Salverda Logopedie een master tot gedragswetenschapper. Ben je bij Margriet in behandeling, dan stemt ze dat af op jouw mogelijkheden. Samenwerking met andere zorgverleners, disciplines en betrokkenen staat daarin voorop. Met veel plezier geeft ze de behandelingen, ek yn it Frysk!
 
Margriet Wiersma, logopedist
margriet@salverdalogopedie.nl
06 - 1916 3862
Iedere woensdag- en donderdagmiddag aanwezig in de praktijk van Jelle Eijzenga.

https://www.salverdalogopedie.nl/ 

Terug naar overzicht