Eijzenga werkt samen met ......

Geplaatst op 14 oktober 2019

Sinds januari 2013 bieden wij als praktijk de mogelijkheid tot echografie. Sinds januari 2019 doen wij dit in samenwerking met de fysiotherapiepraktijk Zandstra & Van der Meer uit Franeker.

Echografie is een extra diagnostisch middel. Met behulp van echografie kun je zichtbaar maken of er irritaties in peesweefsels zijn, zoals ontstekingen of verkalkingen. Daarnaast zijn spierscheuren en bandscheuren heel goed op te sporen.

Op deze manier krijg je een heel goed inzicht in de ernst van de blessure en is redelijk vast te stellen, hoe snel een blessure zal genezen.

Daarnaast is vast te stellen, wanneer een blessure niet of niet snel genoeg geneest (vertraagd of afwijkend beloop van de behandeling), wat daarvoor de oorzaak is. Op basis van deze diagnose kunnen wij beslissen of de therapie aangepast moet worden, of dat misschien moet worden doorverwezen naar een specialist voor nog andere diagnostiek.

Het onderzoek is snel en comfortabel.  Tijdens het onderzoek kunt u zelf actief participeren door aan te geven wanneer en bij welke beweging de klachten toe- of afnemen. Hierdoor kan er snel een relatie gelegd worden tussen de klacht en het beeld. Het onderzoek duurt gemiddeld zo'n 30 minuten.

De uitvoering zal hoofdzakelijk gedaan worden door René Zandstra zelf. In overleg met ons kan een afspraak worden gemaakt bij René Zandstra. Wij zorgen er als praktijk voor dat de benodigde informatie snel bij René terechtkomt. René zal na het onderzoek zo snel mogelijk een terugkoppeling naar onze praktijk maken.

Voor meer informatie klikt u op de volgende link:

https://zandstraenvandermeer.nl/

Terug naar overzicht