Bij- en nascholing bij Fysio Eijzenga

Geplaatst op 10 november 2019

Om geregistreerd te blijven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten moeten fysiotherapeuten deelnemen aan bij- en nascholing.

Op 31 december 2019 vindt de herregistratie plaats. Alle fysiotherapeuten van Fysio Eijzenga voldoen aan deze eis.

Op dit moment volgen verschillende fysiotherapeuten van Fysio Eijzenga verschillende opleidingen.

Wijnand Koudenburg is bezig met zijn tweede jaar voor de master opleiding manuele therapie aan het SOMT in Amersfoort.

Andries Veenstra is ook met zijn tweede studiejaar bezig. Hij volgt de opleiding Orthopedische Geneeskunde (Cyriax) voor fysiotherapeuten.

Afgelopen vrijdag 8 november hebben Wilbert Wensink en Jelle Eijzenga  in het kader van de anderhalve lijnzorg (extended scope fysiotherapie) een nascholing gevolgd in de farmacologie. Het ging hier over het gebruik van medicatie en wat voor invloed dit kan hebben op het houdings- en bewegingsapparaat.

Vrijdag 15 november gaan Sander Witvoet en Jelle Eijzenga naar een lezingencyclus, met de titel: ‘komt een hardloper bij de fysiotherapeut’.  Tijdens deze dag zullen verschillende hardloopblessures worden besproken. Ook wordt er een techniektraining aangeboden door Gregory Sedoc, de bekende Nederlandse hordeloper.

Zaterdag 16 november gaan Sander Witvoet en Jelmer Sijtsma naar het jaarlijkse congres  van de vijfde editie van de Dag van de Fysiotherapeut. Het wordt een dag vol met interessante workshops en lezingen over actuele onderwerpen, posterpresentaties en een uitgebreide beursvloer.

Terug naar overzicht