Praktijkmaatregelen in verband met het coronavirus

Geplaatst op 15 maart 2020

Fysio Eijzenga volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat de behandelingen fysiotherapie gewoon door blijven gaan. De behandelingen zijn telkens een op een. Wij hebben de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen, zoals handen wassen, extra schoonmaken van de ruimtes en extra dispensers en papieren handdoekjes in de openbare ruimtes, zoals wachtruimte, toiletten en oefenruimtes. Daarnaast is het de verantwoordelijkheid van zowel behandelaar als patiënt, om bij verkoudheid thuis te blijven en om de afspraak af te zeggen.

Fitness
In overeenstemming met de maatregelen, zoals aangekondigd in de persconferentie van zondag 15 maart om 17.30 uur, zijn onze fitnessruimtes in Berltsum en Goutum voor fitnessers tot nader order gesloten.

Revalidatie
Dit geldt echter niet voor onze patiënten die de oefenruimte gebruiken voor revalidatie en medische fitness. Voor revalidatie en medische fitness kunt u gewoon bij ons terecht in de oefenruimte. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan maximaal 2 – 3 patiënten tegelijk in de oefenruimte in Berltsum aanwezig zijn.

Voorlopige sluiting locatie Goutum
De locatie Goutum zal de komende weken gesloten zijn omdat onze behandelruimte daar in een sportschool gevestigd is. Patiënten kunnen behandeld worden op andere locaties van Fysio Eijzenga, zoals Berltsum, Dronrijp, Tzummarum en Minnertsga. Wij nemen met deze patiënten maandag 16 maart persoonlijk contact op om een nieuwe afspraak te maken.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0518 461638 of via info@eijzenga.nl. Fysio Eijzenga is op alle werkdagen geopend van 7.00 – 22.00 uur.

Terug naar overzicht