Corona update 1 lokatie Goutum en Tzummarum

Geplaatst op 16 maart 2020

GOUTUM In onze berichtgeving van zondagavond 14 maart hebben we aangegeven dat de fysiotherapeutische behandelingen in Goutum niet mogelijk waren. In overleg met pandeigenaar Peter Wijnsma is echter besloten om de behandelruimte voor behandelingen fysiotherapie open te stellen.

 U kunt gewoon een afspraak met ons maken voor fysiotherapeutische behandelingen in Goutum, Brédyk 3 via 0518 - 461638. De reeds in Goutum geplande behandelingen gaan gewoon door.

TZUMMARUM

In overleg met de directie van Nij Bethanië is besloten om, ter bescherming van de eigen bewoners, het aantal bezoekers van Nij Bethanië te minimaliseren. We hebben daarom besloten om tijdelijk de fysiotherapieruimte voor behandeling van dorpsbewoners te sluiten. U kunt echter wel een afspraak maken via 0518 – 461638 voor behandelingen op een van onze andere locaties, zoals Minnertsga.

We blijven u informeren omtrent corona via website, Facebook en twitter.

Terug naar overzicht